125.Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu
HASTANE CAD. 675 NOLU SK. SARIKAYA YOZGAT

VİZYON

Özğür ve sevgi dolu bir ortamda, ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü kurum olmak

MİSYON

Çocukalarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için; her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, benlik algısını güçlendirirerek özgüvenini kazanmasına yardımcı olmak. yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirmek, öğrenmeye karşı merak ve istek uyandırabilmek, öğrenmeyi öğretebilmek, gurup dinamiği içerisinde aktif katılımını teşvik etmek, takım çalışmasının olumlu sonuçlarını yaşamasını sağlamak, guruptaki her üyenin önemli olduğunu hissetmesini sağlamak, kendine ve çevresine karşı sorumluluk bilincini geliştirmek, hayal gücünü teşvik etmek, oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak.

BAŞARILAR

Her yıl geleneksel okul öncesi şenlikleri ilçe çapında çocukların ve büyüklerin eğlenmesi amacıyla organize edilen halk katılımıyla yapılan bir hafta süren eğlence, tiyatro, kukla gösterisi, animasyon vs. gerçekleştirilmektedir.
Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

08.00-13.00

İL MERKEZİNE 80 KM İLÇE MERKEZİNDE

SARIKAYA İLÇESİNİN ŞEKER PINAR MAH HASTANE CD.